iQneers B.V. is een compacte onderneming waarin diverse disciplines vertegenwoordigd zijn. Onze mensen zijn kundig en ervaren in een breed spectrum van de IT-functiegebieden.

Een goede oplossing is meer dan alleen goede code. Het vereist aandacht voor alle aspecten, van wens tot dagelijkse operatie.

Daarom noemen we onze mensen liever iQneer dan bijvoorbeeld businessanalist, data-engineer, of applicatiebeheerders

In de cultuur van iQneers B.V. verankeren wij de passie voor het werken met met data. We delen onze ideeën en oplossingen om van elkaar te leren.
Het geeft ons iQneers een goed gevoel als we kunnen bijdragen in het realiseren van data-toepassing(en), zowel voor onze klanten als voor de data-engineering community.

Missie

De missie van iQneers B.V. is het toegankelijk maken van het werk van ervaren systeem-engineers, data-engineers en data-scientists voor een groter publiek.
Of het nu om advies of uitvoering gaat, techniek of businessplanmatig: de iQneers nemen altijd eigenaarschap van de behoefte van de klant. Dankzij hechte samenwerking presteert het projectteam optimaal. Daarom heeft het resultaat altijd extra impact.

Visie

In onze visie is iQneers B.V. een bekend fenomeen in Nederland voor innoverende data-projecten. Bijna vanzelfsprekend benaderen ondernemingen iQneers om hun data-wensen te bespreken. Onze klanten benoemen de ontzorgende werkwijze van iQneers B.V., waardoor innoveren leuker, makkelijker en effectiever wordt.

We willen dit bereiken door onze klanten (zowel nederlandse ondernemingen als de data-engineering community) te ondersteunen met onze diensten en services. iQneers B.V. als organisatie maakt hierin de verbinding tussen “data-wensen” en enthousiaste, kundige mensen en de beschikbare tools.